Käsityöläinen

Käsityöt ovat rakkainta ajanvietettäni. Minulla on aina kymmeniä projekteja tekeillä samaan aikaan. Neulon, virkkaan, kirjon, ompelen, kehrään ja värjään, vain muutamia mainitakseni.

Teen mielelläni käsitöitä tilauksesta, sillä jossakin vaiheessa ihmisellä vain on tarpeeksi pipoja, lapasia, huiveja ja villatakkeja!

Käsityöt ovat arjen ylellisyyttä, etenkin kun ne tehdään ammattitaidolla ja laadukkaista materiaaleista. Oikein hoidettuna ne voivat kestää sukupolvelta toiselle. Asiakkaan tarpeista riippuen voin joko auttaa etsimään sen täydellisen kaupallisen ohjeen, josta tuote tehdään, tai suunnitella kaiken alusta alkaen.

Alla on joitakin tekemiäni tilaustöitä. Henkilökohtaisia projektejani löytyy harvakseltaan päivittyvästä käsityöblogistani: Stranded Things


Aikaisempia töitä: 

Villatakki alpakkalangasta (2012)

Tämä ohut mutta lämmin villatakki suunniteltiin yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan.
Kadonnut pari (2012)

Asiakas oli hukannut toisen parin hansikkaista, joilla oli paljon tunnearvoa. Jäljelle jääneen parin avulla etsin oikeat langat ja tein uuden kumppanin kadonneen tilalle.Trine (2011)

Suunnittelin ohjeen ja neuloin muutaman mallikappaleen Frozenbyte-peliyritykselle promootiotarkoitukseen. Ohje perustui firman lippulaivan, Trinen, ritari Pontiuksen kypärään. Ohje löytyy sekä suomen- että englanninkielisenä ilmaiseksi Ravelrysta: Pontius

© Frozenbyte


No comments:

Post a Comment